Vi utfører alt innen blomsterbinderi fra det tradisjonelle til det helt spesielle. Knarvik Blomsterstove lager buketter og dekorasjoner for alle anledninger. Kvalitet og service setter vi høyt. Nå kan du også sende sjokolade sammen med blomstene! Vi tilbyr tre størrelser, den ene i romantisk hjerte-eske. Sjokoladen kan kjøpes på nett, telefon og butikk.

En trygg blomsterhandel.
Du kan alltid føle deg trygg når din blomsterhilsen er i våre hender - vi arbeider nøye med alle våre dekorasjoner og buketter. Vi har lang erfaring som blomsterbutikk og Interflora som kvalitetsstempel er din garanti! Med vårt online bestillingssystem kan du bestille blomster på 1 – 2 – 3.

Fra vår butikk sender vi blomster med blomsterbud til hele Knarvik, Isdalstø, Isdalsgårdene, Åse. Alversund: Alverflaten, Alverveien, Alver, Alvermarka, til Håland, Hillandsfeltet, Soltveit, til Remme (Rognaldsen Bakeri). Flatøy, Holsenøy Øst: Lillebergen, Fosse Hammaren, Moldekleiv til og med Skarpenes. Holsenøy Vest: Frekhaug, Holmefeltet, Hjertåsfeltet, Tveit, Rylandshøgda. Rossland til og med Skurtveit.
Vi leverer noen steder til utover i distriktet, dette kommer frem ved bestilling på vår web-butikk. Er det noe du lurer på så ring oss på tlf. 56 35 62 20. I tillegg har vi Floragramtjeneste som formidler blomster til resten av Norge og verden. Velg mellom alle våre dekorasjoner og buketter, eller fortell oss anledningen, og vi lager det du ønsker. Blomsterhilsenen vil komme fram til mottakeren i god tid ved hjelp av våre gode samarbeidspartnere.

Send en blomsterhilsen i dag ! her